5 Kilo afvallen


Gezond afvallen online

gezond 5 kilo afvallen in 1 week!

5 Kilo afvallen

5 kilo afvallen binnen 1 week. Er zijn genoeg mensen die op een gezonde manier wat  kilo’s kwijt willen. Ik zal je laten zien hoe je binnen 7 dagen 5 kilo kan afvallen.  De uitkomst zal natuurlijk aan jezelf liggen maar met deze formule is de kans groot dat je aan het eind van de week in die broek of jurk past!

Voor je begint, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en mensen die niet 100% gezond zijn raad ik af dit te proberen.

Hier zijn de stappen om 5 kilo kwijt te raken binnen 1 week:

1) Drink genoeg water 2-3 liter per dag. Laat de frisdrank gewoon staan.

2) Geen alcohol drinken deze week. ( jammer!)

3) Drink geen koolzuurhoudende dranken, zelfs geen dieet drankjes.

4) Stop met fast food of voeding met een hoog suiker gehalte, bijvoorbeeld chocolade & cake.

5) Verminder de hoeveelheid koolhydraten in je voeding met 60%. Bijvoorbeeld aardappelen.

6) Eet minimaal 2 stuks fruit/groente per dag.

7) Je hoeveelheid eiwitten hoef je niet aan te passen.

Eet je 3  grotere maaltijden  per dag van groot naar klein.  Het ontbijt moet de grootste maaltijd zijn van de dag vervolgens de lunch en als laatst, je kleinste portie,  je avondeten. Verder kan je 3 gezonde snacks per dag eten. Ik adviseer deze tussen de 3 maaltijden te doen. Zorg ervoor dat je niet honger gaat lijden.

Bewegen – Sporten
Beweeg 30 min per dag. Ga een wandeling maken of een stukje fietsen per dag. Zorg ervoor dat je hartslag aan het werk gezet wordt. Als je echt wilt afvallen moet je wel je grenzen opzoeken. Met andere woorden ZWETEN!

Genoeg slapen
Een goede nachtrust is belangrijk als het op gewicht verliezen aankomt. 75%  van de mensen die voldoende slapen zijn over het algemeen dunner dan de anderen die niet gemiddeld 7-8 uur slapen per dag.

Blijf in conditie
Het belangrijkste is dat je routine hebt in je eetpatroon en het bewegen.
Als je die 5 kilo’s kwijt bent blijft dan gewoon doorgaan met gezond eten en bewegen. Dit is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Mensen die in conditie zijn, zijn over het algemeen gelukkiger!

Misschien denk je dat dit hele makkelijke stappen zijn maar het zit hem in het DOEN.
Ik denk dat iedereen wel weet hoe ze moeten afvallen of wat ze moeten doen maar uiteindelijk met een zak chips op de bank blijven zitten. Neem nu de beslissing dat je actie gaat ondernemen!

Om je hiermee te helpen kijk dan naar het volgende dieet.

5 Kilo afvallen begin nu