Afvallen zonder dieet


Gezond afvallen online

gezond 5 kilo afvallen in 1 week!

Afvallen zonder dieet

Bij het woord dieet krijgen mensen automatisch een knorrend geluid in hun buik.  Diëten houdt in weinig eten en vooral vies eten! Voor de meesten is diëten een tijdelijke periode waarin ze afvallen en als de kilo’s er af zijn dan gewoon weer terug vallen in de oude gewoontes. Natuurlijk zal dit betekenen dat je op een gegeven moment weer terug bent op het oude gewicht. Vandaar de vraag: kan je wel afvallen zonder dieet?

Als je wilt afvallen zonder dieet  KAN ZEKER! En je niet weet waar je moet beginnen zijn de volgende 3 stappen een goed begin.

Stap 1:
Begin met kleine veranderingen. Probeer meer fruit te eten per dag.
Vervang je ongezonde tussendoortjes met fruit. 3 stukken fruit per dag is een goed begin. Is dat te veel begin dan met 1 stuk, het belangrijkste is dat je gaat aanleren om fruit te eten. Er is een goede kans als je gezond voedsel gaat toevoegen aan je eetgewoontes, dat je de ongezonde dingen makkelijker kan laten staan. Iedereen weet dat het eten van fruit gezonder is en je kan helpen met afvallen.

Stap 2:
Probeer meer water te drinken. Laat de frisdrank en andere zoete dranken staan. Probeer 2 liter water per dag te drinken. Het is niet alleen goed voor het afvallen maar het reinigt je lichaam ook. Frisdrank is echt een onderschatte dikmaker. Er zit zoveel suiker is! Vooral de nieuwe energie drankjes zijn zo slecht voor je lichaam.

Stap 3:
Begin meer te lopen. Probeer 3 keer per week een wandeling te maken van 30 min. Als je niet van lopen houdt probeer dan een andere activiteit te gaan doen( fietsen, zwemmen, etc)
Pak bijvoorbeeld niet voor alles de auto maar probeer meer te lopen. Bewegen is echt een must als je wilt afvallen zonder dieet.

Dit zijn 3 kleine stappen die je zelf kan ondernemen als je wilt afvallen zonder dieet.
Het belangrijkste van dit verhaal is dat je het gaat DOEN en toepassen. Begin met kleine stapjes. Zet een paar kleine doelstellingen en ga daarmee aan de slag. Iedereen weet best hoe ze moeten afvallen maar zetten gewoon niet de eerste stap of ze stoppen na 1 week omdat ze geen resultaat zien. Let Op: Vet zit er sneller aan dan het er af gaat!