The Every Other Day Diet Recensie


Gezond afvallen online

gezond 5 kilo afvallen in 1 week!

The Every Other Day Diet Recensie

The Every Other Day Diet is een E-book geschreven door Jon Benson and Janis Hauser. Jon en Janis hadden zelf ook veel last van overgewicht en hebben hun gewicht succesvol verloren zonder naar de operatie kamer te moeten gaan.  Zij hebben hun krachten samen gebundeld en zijn inmiddels gerenommeerde fitness coaches. Hun E-Book is een dieet dat zich distantieert van de traditionele dieet plannen. Ze positioneren zich als een voedingsplan dat zal werken voor de rest van je leven. Hun E-book krijgt veel steun online van een aantal zeer tevreden afvallers!

Het belangrijkste voordeel van ‘’The Every Other Day Diet’’ is dat u nog steeds het voedsel kan blijven eten dat je lekker vindt terwijl je afvalt. In tegenstelling tot sommige diëten waar je goed moet opletten op hoeveel calorieën je binnen krijgt is dit dieet helemaal niet zo . Je valt af en blijft op gwicht zonder u favoriete eten op te geven!

The Every Other Day Diet is ontworpen om calorieën te beperken en vet te verbranden door je calorie-inname te manipuleren zodat je lichaam op het verkeerde been wordt gezet maar het niet in de gaten heeft. Dit is omdat wanneer je lichaam in de gaten heeft dat de calorien-inname is gedaald, dan zal het de stofwissling vertragen met als gevolg dat je minder calorien gaat verbranden.

Vasten om gewicht te verliezen is uitgegroeid tot een populaire manier van afvallen. Maar elke vorm van vasten is een tijdelijke oplossing. Een gezond dieet is meestal nodig om af te vallen en op gewicht te blijven. Je kan niet de rest van je leven gaan hongerlijden. Dus eten om gewicht te verliezen is een veel beter alternatief. The Every Other Day Diet biedt een unieke aanpak om gewicht te verliezen en u stimmuleert je juist meer te eten om gewicht te verliezen.

Wat is The Every Other Day Diet?

Every Other Day Diet is een plan dat je zal laten zien wat voor soorten voedsel je moet eten van de ene dag op de andere. Een dag zal je meer eiwitrijke voedingsmiddelen moeten eten, zoals vlees, kip en vis. En de volgende dag zal je mogen eten wat je wilt(met mate). Vandaar de naam the every other day diet. Het is dus de bedoeling dat je lichaam in de war raakt.

Dit klink misschien allemaal te makkelijk en te mooi om waar te zijn: afvallen door meer te eten! Maar hoe werkt het dan precies?

Afvallen door te eten

De auteur van het dieet, Jon Benson, is een gerespecteerde fitness en dieet-expert. Hij beweert dat door het volgen van een calorie afwisseling routine, het lichaam op het verkeerde been wordt gezet en laat denken dat de calorieën opname niet worden beperkt, terwijl dat in feite wel gebeurd. In de meeste diëten waar calorieën worden beperkt zal het lichaam de stofwisseling vertragen om te compenseren. Dit betekent dat er veel minder vet wordt verbrand om energie te produceren. Als je het lichaam op het verkeerde been zet en je stofwisseling volop blijft werken zal je veel meer vet verbranden terwijl je minder calorieën binnen krijgt.

The Every Other Day Diet is opgesplitst in een cyclus van “verbrand dagen” en “eet dagen”. Tijdens de verbrand dagen, eet je slechts 30-50% van uw normale calorie-inname. Tijdens de eet dagen verbruik je tot 150% van je normale calorie-inname. Je mag dan ook eten wat u lekker vind maar wel met mate! Maar dit wordt haarfijn uitgelegd in het dieet.

Genoeg gehoord, click hier om meteen te beginnen met het dieet

Klinkt goed! maar hoe hou je controle over je porties?

Benson introduceert de HOME (Hands on Method of Eating) methode om te bepalen hoeveel je zou moeten eten. HOME laat een middel zien door verschillende delen van je hand te gebruiken om zo de grootte van porties te bepalen.

Er zijn 3 hoofd programma’s die je kan volgen in The Every Other Day Diet

1 Primer – Dit is de meest flexibele van de drie programma’s, je kunt dan eten wat je wilt om de dag.

2 Lifestyle – Het onderhoud programma, aanbevolen na de eerste primer fase. Er zijn slechts twee “eet dagen” hier, wat betekent dat je alleen kan eten wat je wilt op deze twee dagen in de week.

3. Extreme – De meest strenge van de drie programma’s en is bedoeld voor atleten en bodybuilders.

Benson adviseert je te beginnen met ‘’de Primer plan’’ waar je kunt eten wat je wilt om de  dag. Na een bepaalde periode (als je eerste doel is bereikt) kunt u overstappen naar het Lifestyle plan, dat je beperkt tot  die 2 eet dagen(waar je kan eten wat je wilt).

Benson schetst ook drie kanttekeningen bij zijn programma. De meeste gewichtsverlies programma’s hypen de resultaten die u zult zien na hun dieet richtlijnen. Benson neemt een veel realistischer aanpak door duidelijk aan te geven dat zijn programma alleen werkt als:

1. Jezelf totaal voor het programma inzet.

2. Tijdens het dieet ook aan een bepaalde sport activiteit doet, geen enkel dieet help als je er niet bij sport.

3. Je moet realistisch zijn. Het gewicht is niet van plan er zonder moeite af te komen. Stel uw doelen en houdt ze realistisch en haalbaar.

Dus, als u zich gaat inzetten voor het volgende plan: genoeg lichaamsbeweging en realistische doelstellingen maken en het dieet volgen, zult u gewicht verliezen. Onderzoek van Benson over de werking van de menselijke stofwisseling hebben succes bewezen in meerdere studies.

Samenvatting: The Every Other Day Diet is een uitstekend dieet om gewicht te verliezen en wat anders te proberen. Als je enthousiast bent over het eten van normale, gezonde maaltijden op een dagelijkse basis  en je wat structuur kan gebruiken is dit het perfecte dieet.