Bierbuik vet verbranden


Gezond afvallen online

gezond 5 kilo afvallen in 1 week!

Bierbuik vet verbranden

Als je problemen hebt met het verliezen van vet rond je buik kan het zijn dat je een van deze 10 fouten maakt! Lees verder.

1.) Alleen buikspieroefeningen doet. Dit is een veel voorkomende fout, die mensen maken als het er op aankomt om de kilo’s rond je buik kwijt te raken. Ik wil niet zeggen dat het slecht is want je traint je buikspieren wel, maar zo kom je niet van je vet af. Je zult meer moeten doen dan dit.

2.) Slaap tekort- veel mensen onderschatten dit probleem. Door werk en stress slapen, mensen veel te weinig. 7-8 uren slapen is niet alleen goed voor de spijsvertering maar voor de algehele gezondheid. Probeer je dag beter in te plannen, zodat je op tijd naar bed kan en zo je 7-8 uur slaap kan pakken per dag.

3.) Slechte voeding! Ik denk dat dit wel duidelijk is!

4.) Niet genoeg water drinken – als je het veel water drinken niet gewend bent,  zal het ook wat moeilijker zijn om deze gewoonte aan te nemen, maar als je echt wat aan je gewicht wilt doen is het belangrijk om ongeveer 2 liter water per dag te drinken.

5.) Het negeren van spierontwikkeling – om sneller vet te verbranden zijn spieren een perfect middel. Veel mensen denken dat je door je spieren te trainen het vet gaat omzetten in spieren,  maar dat is niet waar. Spieren verbranden vet! Het kan misschien zijn dat je het niet snel zal zien op de weegschaal, want spieren wegen ook wat zwaarder, maar in de spiegel zal het wel te zien zijn!

6.) Verkeerde cardiotraining – dit zie je ook vaak. Mensen die op de loopband lopen maar dan een heel laag tempo aanhouden. Die mensen denken dat als je maar op de loopband loopt dat het genoeg is. Je zult zo wel wat vet verbranden maar lang niet genoeg. Je moet je grenzen opzoeken en veel verschillende snelheden proberen. Als ik een cardiotraining kan aa raden is het spinnen!

7.) Dieetpillen – Sorry, er zijn geen magische pillen, probeer het ook gewoon niet. Je zult alleen maar teleurgesteld worden.

8.) Je ontbijt overslaan- moeders had gelijk dat het toch de belangrijkste maaltijd is van de dag!

9.) Niet genoeg eten – WAT!! niet genoeg eten en jezelf straffen door niet te eten zal niet helpen. Je moet juist vaker eten maar kleinere maaltijden proberen als je sneller vet wilt verbranden. Je moet je spijsvertering laten werken zodat hij vet blijft verbranden.

10.) Laat eten – te laat eten (na 21:00 uur) is niet goed voor je spijsvertering.  In de avond werkt je spijsvertering wat trager waardoor het dus minder snel vet verbrand. Ook gaan mensen juist in de avond snacken en dus slecht eten binnen krijgen dat slecht te verteren is.

Dus, als het lijkt dat je niet afvalt rond je buik  kan het zijn dat je een van de fouten hierboven begaat. Lees het goed door en zie je dat je iets fout doet,  stop daar dan mee en doe er wat aan!

Het dieet hieronder kan je zeker helpen bij het verbranden van je buikvet.