Weet wat je eet


Gezond afvallen online

gezond 5 kilo afvallen in 1 week!

Weet wat je eet

Ik denk dat iedereen wel eens het gezegde heeft gehoord: je bent wat je eet.
Het mooie is dat iedereen wel weet wat slecht voor ze is maar er toch niets aan doen. Ook zijn er genoeg mensen die denken, als ik slecht eet maar genoeg sport maakt het niet uit en vervolgens doorgaan met de ongezonde gewoontes.

Je bent wat je eet is precies wat het zegt. Als mensen gewoon doorgaan met slecht eten kan het slechte gevolgen hebben voor je toekomst. Als je troep in je lichaam gooit zal je lichaam op een gegeven moment hierop reageren.
Voeding is je brandstof en je lichaam haalt de gezonde dingen uit je voeding die nodig zijn om je botten en spieren te ontwikkelen. Kinderen die niet gezond eten kunnen een groeistoornis krijgen. Volwassenen die slecht eten kunnen hierdoor ook verschillende aandoeningen krijgen zoals gewricht aandoeningen. Ook de snelheid waarmee we herstellen na een blessure of ziekte hangt er vanaf wat voor voeding je binnen krijgt.

Een van de belangrijkste punten waar goede voeding invloed op heeft  is het ouder worden. Natuurlijk kunnen we niet jong blijven maar het is toch mooi dat je door de juiste voeding het ouder voelen en uitzien kan beïnvloeden.
Het effect van goede voeding heeft niet alleen invloed op je lichaam. Ook heeft het invloed op je mentale gesteldheid. Fysiek en mentaal houden elkaar in balans, het een heeft invloed op het andere. Als je  je lichamelijk goed voelt zal dat ook  voor je mentale gesteldheid gevolgen hebben. Ook voor je geheugen is gezonde voeding beter.
Als het klopt dat je bent wat je eet, wat moet je dan eten? Het antwoord is simpel. Vers beried voedsel, veel groente en fruit. 2 keer per week vis is heel goed en vermijdt gefrituurde producten.

Het internet staat vol met gezonde gerechten dus ga op onderzoek uit en neem een beslissing om beter te gaan eten.

Hieronder zie je een dieet dat je kan helpen bij het afvallen en dat je meer inzicht  zal geven over wat je moet eten

Snel 5 kilo afvallen